Діти - подарунок від Бога

січня

«Коли не навернетесь, і не станете, як ті діти, не ввійдете у Царство Небесне! Отже, хто впокориться, як дитина оця, той найбільший у Царстві Небеснім.» /Матвія 18:3-4/

 

 

Напевне, кожен з вас хоча б один раз чув це місце з Святого Писання, а глянувши на дітей, розуміємо, чому Ісус Христос говорив, що ми повинні уподібнюватися до них. Адже, немовлята – це дар від Господа, чистий душею та тілом, правдивий, нелицемірний та щирий, і ще зовсім незіпсутий гріхом та світом. Тому яка важлива місія та відповідальність лежить на батьках – зростити та виховати – аби принести цей дар таким же чистим перед Господом…
Діти – це благословення від Творця, і наша церква сповна обдарована ним, адже 6 червня на молитву над немовлятами аж шість родин принесло своїх малеч: сім'я Логвись потішила нас Асафом, подружжя Поправок – Даниїлом, Диньки Василь та Інна принесли Назарчика, для пари Вознюків благословінням став маленький Дмитрик, Крамар Віктор та Наталя принесли Вікторію, а Кривіцькі Юрій та Зоряна – Христинку. Настанови для батьків та молитву благословення здійснював пастор Волянюк Петро Іванович. Він зауважив, що батьки можуть багато навчати, але вони повинні робити це у дусі Божих істин. Велика відповідальність батьків у тому, щоб розповісти дітям про Господа, адже діти – це Його власність, і тоді їхнє життя буде справді благословенним.
Бажаємо батькам мудрості та терпіння у вихованні своїх діточок, хай  життєрадісний дитячий сміх доповнює гармонію сімейного затишку, і як співав молодіжний хор, нехай ці дітки завжди, мов ті маленькі овечки, йтимуть услід за своїх пастирем – Ісусом Христом.

Статтю підготувала Наталя Бридун