Лист від місіонерів

січня

Слава Богу дорога Церква!
 
     Вітаємо вас усіх любов’ю Ісуса Христа! Дякую Богові завсіди за вас і ваш вклад в поширення Євангелії! З Божою допомогою ми продовжуємо і розвиваємо нашу спільну працю на ниві Господній!
 

 
     Розширяючи служіння в церкві, ми розпочали працю з молоддю. Першого ж разу прийшли більше, аніж 50 молодих людей. Це надзвичайно порадувало нас, але через недостачу місця ми змушені були розділити їх, організувавши два служіння: підліткове і для молодих матерів. Ми радіємо, що їх кількість зростає, а бажання чути Боже Слово змушує приходити на служіння ще за годину до початку. Щиро дякуємо Богу за їхні молоді, відкриті серця, які готові ділитися своїми переживаннями, а також  приймати Господні принципи і закони.Останнього тижня відбулася найрадісніша подія для усіх нас та ангелів: одинадцять молодих мамусь та сімнадцять юнаків та дівчат навернулись до нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа!!! Порадійте разом з нами та підтримайте в молитві за кожну новонавернену душу!
 

 
     Наша церква продовжує зростати, особливо завдяки батькам наших школярів. Господь працює через дітей в серцях матерів і батьків. Та найбільшу радість приносить їх постійність, адже, не зважаючи на дощі та холод, вони приходять слухати Слово Боже й прославляти Його Святе Ім’я! Дякуємо Богу за Його піклування про кожне серце і спасаючу благодать над Кенією.
 

 
     Продовжуючи щодня служити малим кенійцям  Божим Словом ми радіємо, що можемо бачити плоди. Тепер у нас є чимало помічників серед старших дітей, які готові робити все: прибирати в школі, мити посуд, дивитися за малечею й навіть навчати… Вони є великим благословенням та допомогою для нас. Господь міняє маленькі сердечка наших школярів і, віримо, через них буде змінене все поселення.
 

     Кілька минулих тижнів в Кітале було холодно через дощі. Тому деякі діти не приходили в школу, тому що не мали теплого одягу. З Божою допомогою ми змогли закупити для них светри. Також цього місяця ми знову організовували «миття дітей» і дали їм новий одяг. Тепер наші школярі чисті і відрізняються від іншої дітвори Шимо ла теви. Наступного місяця ми плануємо порадувати наших дітей теплими курточками та чобітками.      Господь відкриває перед нами двері в державні школи, щоб навчати підлітків біблійних принципів. Нещодавно ми мали можливість провести семінар для дівчаток і говорити із ними про чистоту дошлюбних відносин та особисту гігієну й подарували їм предмети першої необхідності, що є надзвичайно важливим для будь-якої дівчинки.
 

 
     Окрім цього ми змогли трішки допомогти продуктами стареньким мешканцям Шими. Щоб хоч якось вижити деякі з них змушенні продовжувати працювати, незважаючи на досить похилий вік. До того ж часто на їх забезпеченні знаходяться  троє-четверо (а інколи і більше) онуків, яких також потрібно годувати. Тому ми радіємо можливості послужити кенійським дідусям та бабусям.     Щомісяця здійснюється проект «Діти вдів», в якому майже 200 дітей отримують допомогу. Оскільки почався дощовий сезон, то цього місяця окрім продуктів харчування ми роздали дітям одіяла. Під час роздачі продуктових пайків ми проводимо кількахвилинні зібрання, таким чином даючи їм не лише фізичну їжу, але й духовну.
 

 
     Ми щиро радіємо від того, що Бог відкриває нам двері для нових і нових проектів й використовує нас там, де є потреба, дає нові бачення та мрії для служіння кенійському народу. Прошу вас продовжувати молитися за нас, щоб Бог укріпляв й працював в житті кожного, за те, щоб давав сили та сміливість в служінні, щоб допоміг дивитися не на проблеми, а на Нього, Того  Якому підвладне все.Від усього серця дякуємо за ваші молитви та фінансову підтримку!!!! Молимось про вас постійно і благословляємо Іменем Господнім! Нехай мир Божий завжди буде з вами!!!     Щиро вдячні ваші Юлі!                                                                                                                                          Опублікувано адміном.