МАЛИН 2009 =)

січня

 
З 8 по 15 липня відбувся 12 Всеукраїнський з'їзд молоді ЦХВЄУ у м.Малин, Житомирська обл. Гаслом з'їзду було місце із Біблії :"Господи, ось я, пошли мене!"
Точну кількість присутніх у таборі не можливо сказати, адже було дуже багато тих, які гостювали тут лише декілька днів, та якщо сказати приблизно, то на з'їзді було 6000 людей.
 

 
8 липня о 18:00 відбулось Відкриття цього свята. Співом служив об'єднаний молодіжний хор України, керівником якого є Гуріна Діана з м.Острога, а також духовий оркестр із м. Горохова. Були присутні різні духовні вчителі, пресвітери, диякони. Коротке звернення до молоді мали директор табору, а також гості, депутати Верховної Ради України - Турчинов, Стритович та Кравчук. Вкінці з привітанням виступив Старший єпископ України Паночко М. Він поблагословив всіх на цей з'їзд і побажав шукати Бога всім серцем. Кожного дня було два основних служіння - ранкове і вечірнє, а також був відведений час для християнської пісні та поезії, час талантів, свідоцтв, спілкування, а також біблійне навчання по секціях. Для молоді викладалися такі теми: 1. Роль християнина в житті церкви та служінні.2. Відділися для служіння Богу.3. Особиста євангелізація.4. Тримай себе в чистоті.5. Чисте серце - чисті уста.6. Перешкоди на шляху.7. Як встояти у випробуваннях.Крім духовного зміцнення молодь мала можливість зміцнитись фізично. На центральному стадіоні кожного дня проводились змагання з волейболу між областями. Кожен день в цьому таборі був особливий. Я впевнена, що ті, хто приїхав на з'їзд з ціллю шукати Бога, пізнавати Його, то вони це зробили. Такі табори дають можливість зміцнитись духовно, знайти нових друзів, відпочити від земних проблем. Але потрібно пам'ятати, що Бог є не лише в Малині на з'їзді, Він з нами кожен день, тож потрібно шукати і пізнавати Його все своє життя.
 
 

В Малині зібрались люди,кожен з радістю сюди прибув.І для нас велике чудо,що Христос нас не забув.Він прийшов сюди найшвидше,щиро хто Його шукав,пізнавав той Бога ближче,радість в серце Він вливав!Кожен день Бог відкривався,ми черпали глибину.Хто блукав, то тут мінявся,серцем линув ввишину.Дух Святий зливався рясно.всі раділи - Бог зійшов,і чекали ми в тремтінніна Господнюю любов.Мій Бог, я щиро вдячна,що серед всіх своїх дітей,Ти не забув мене мізерну,узрів мене у натовпі людей.І в серці появилося бажаннядля Тебе бути в чистоті,і щоб те першеє коханняне загубити у житті!