Шлюб у всіх хай буде чесним, а ложе непорочним...

січня

Щоразу на шлюбі, дивлячись на молоду, закохану пару, захоплюєшся досконалістю та витонченістю Творця: двоє людей – Він та Вона, здавалося б, донедавна зовсім різні та чужі, стають одним цілим – християнською сім'єю. Чомусь тільки тоді починаєш помічати, які вони насправді схожі – зовнішньо та внутрішньо, як вони доповнюють один одного, наче пазли у мозаїці, і відтак  розумієш, що сам Господь працював над кожним з них, аби з'єднати їх у сімейному союзі – довершеному, щасливому, а найголовніше – вічному.
         Для нас було великим благословінням розділити радість одруження нової сім’ї у Господі, що відбувся 16 травня у церкві по вул. Квітова – Олександра та Олі Безкоровайних. Палка, дружня молитва, спів молодіжного хору та мудрі, розважливі настанови на майбутнє сімейне життя пастора прикрасили урочисту подію. «Життя – непередбачуване, непросте, але якщо сім’я виконуватиме те, що Господь говоритиме у їхнє життя, вона буде істинно щаслива та благословенна. У всіх ситуаціях потрібно завжди передусім звертатися за порадою до Бога», —  так підказує Володимир Григорович.
 

 

         Тож  бажаємо молодій сім’ї, аби в їхньому житті виповнилася досконала воля Творця, а також любові, що довготерпить, милосердствує, не заздрить, не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всьому та ніколи не перестає!!!

Автор статті: Бридун Наталя